Gran Recapte d'aliments

Dilluns, 22 de de desembre de 2014 a les 00:00
Els dies 29 i 30 del passat mes de novembre, es va celebrar el "Gran Recapte d'aliments" a tot Catalunya, organitzat pel 'Banc dels Aliments', una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària i per conscienciar a tothom de la situació que travessa aquest grup arran de la crisi econòmica que estem vivint.

Una vegada recopilades les dades, els quatre Bancs Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, estimen que a la present edició, s'ha aconseguit l'objectiu d'arribar als 4 milions de quilos!!.

A Santa Susanna, sota la coordinació de Càritas Parroquial i amb la col'aboració de 46 voluntàries i voluntaris, s'han recollit 6.000 kg. d'aliments, lo que representa, proporcionalment, el triple de quilos per persona que el total de les xifres de Catalunya.

Des d'aquest mitjà, volem agrair la gran participació ciutadana, l'ambient festiu que es va viure als llocs de recollida, la vostra actitud i el vostre somriure mentre ens deixàveu les borses.

També el nostre agraÈment als 46 voluntaris que vareu participar tan activament per aconseguir aquesta fita. Gracies a Adriana Miranda, Alicia Pasiego, Ana Elia PÈez, Anabel Miranda, Anna Busquets, Anna Collet, Anna Gambín, Carmen Bartrina, Carmen Torres, Conchita Juli, Cristina Estopa, David Cabo, Dolors Pons, Elena Velasco, Eva Maria Perón, Francesca Bolívar, Gemma Gambín, Gil Garriga, Gisela Strempel, Glòria Creus, Helena Garriga, Hidalgo MÈs, Isabel Montolio, Joana Díaz MuÈoz, Joaquim Lloret, Jordi Rosell, Juan José Pérez, LluÈsa Francisco, M' Carmen Kempf, M' Teresa Palomino, M' Victòria Puig, Mercedes López, Mercedes Martínez, Meritxell Tarrés, Núria Collado, Oriol Pons, Paquita Mateo, Pepita Puigdefàbregas, Pilar Navarro, Remedios Martínez, Remei Bori, Rosa Parra, Roser Perarnau, Roser Pons, Sílvia Creus i Victòria FernÈndez.

Santa Susanna pot sentir-se orgullosa dels seus voluntaris!

 

 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:22