Experimenta amb la història - La cuina catalana medieval a partir dels seus grans receptaris
Cal inscripció prèvia al següent enllaç:
https://forms.gle/
De nou i de la mà d’Arqueonet, la biblioteca inicia unes noves sessions d’història. L’objectiu és aprofundir en la gastronomia a través del coneixement de la seva vessant històrica i cultural, en el ‘Cuinem [i mengem] la història’ d’enguany es partirà dels receptaris medievals per conèixer, tastar i cuinar menges d’aquesta època, doncs el ‘Llibre del Sent Soví’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’, el ‘Llibre de totes maners de potatges’, el ‘Llibre de totes maneres de confits’ i el ‘Llibre del Coc’ guiaran la sessió per aquest viatge gastronòmic i cultural per l’Edat Mitjana. A mesura que la situació sanitària ho permeti s'organitzaran sortides (Museu de la Vida Rural), tastos, tallers, etc.
Les places estan limitades! Cal que feu la inscripció a través del formulari. També podeu telefonar a la Biblioteca o enviar un correu, es formalitzarà la inscripció el primer dia del curs.
Indicacions:
- Limitació d’aforament i amb inscripció (un formulari per cada nen o nena)
- A fora al Pati amb espais reservats per a unitats familiars o bé a la Sala d’actes, en funció del temps.
- Rentat de mans, distància i mascareta a partir de 6 anys.
- Hi haurà un circuït d’entrada i un de sortida.